حکم محکومیت عباس کورکوری بیگناه به اعدام توسط بی دادگاه "انقلاب" بجای قاتلان کیان پیرفلک
زینب مولایی، مادر کیان نیز که هنگام کشته شدن کودکش در خودروی خانوادگی حضور داشت، مجاهد (عباس کورکوری) را در این پرونده بی گناه دانسته بود.
rfi فارسی: دادگاه انقلاب، عباس کورکوری، را که در پرونده کشته شدن کیان پیرفلک، در ۲۵ آبان، به عنوان متهم اصلی معرفی شده بود، به اعدام محکوم کرد. این در حالی است که خانواده پیر فلک، پیشتر اعلام کرده بودند که این جوان خوزستانی در شلیک گلوله به کیان ۹ ساله نقشی نداشته است.
بر پایه گزارشی که روز جمعه، ۱۸ فروردین در خبرگزاری میزان، منتشر شد، حکم عباس کورکوری مشهور به مجاهد کورکور، قطعی نبوده و قابل به فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
در کیفرخواستی که براساس پرونده منتسب آقای کورکوری صادر شد، او به «محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان مردم، ارعاب و افساد فی الارض از طریق ارتکاب جنایت به وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، اخلال در نظم عمومی و ایراد خسارت عمده به تمامیت جسمانی منتج به جان باختن هفت نفر از جمله کیان پیر فلک، ایراد خسارت عمده به اموال عمومی و خصوصی و نیز تشکیل گروه باغی و عضویت در آن از طریق قیام مسلحانه علیه نظام» متهم شده است.
برپایه این کیفرخواست، محکمه ای در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ در «دادگاه انقلاب» شهرستان ایذه، برگزار شد.
به گزارش قوه قضائیه، متهم «با قبول اتهامات» گفته است: «در ۲۴ و ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱ وارد اغتشاشات شدم و همراه همدستان خود اقدام به تیراندازی کردم».
پذیرش اتهام توسط مجاهد کورکور، در حالی است که خانواده و مادرش پیشتر از اعمال «فشار و شکنجه» بر او به هدف اعتراف گیری خبر داده بودند.
زینب مولایی، مادر کیان نیز که هنگام کشته شدن کودکش در خودروی خانوادگی حضور داشت، مجاهد را در این پرونده بی گناه دانستهبود.
او در مراسم خاکسپاری فرزندش گفته بود: «مأموران» خودروی مان را به گلوله بستند.
خانم مولایی همچنین پس از وارد شدن اتهام به مجاهد کورکور، با انتشار عکسی از خود در کنار «مادر» مجاهد، تصریح کرد که قتل کیان، کار او نبودهاست.
گرفتن «اعتراف اجباری» از متهمان، رویه ای است که از سالیان دور در نظام جمهوری اسلامی برقرار بوده و بارها مورد اعتراض مردم، رسانه ها و نهادهای حقوق بشری قرار گرفتهاست.
از زمان آغاز دور تازه تظاهرات در ایران، دستگاه قضائی جمهوری اسلامی، محسن شکاری، مجیدرضا رهنورد، محمد مهدی کرمی و مهدی حسینی، چهار تن از معترضان بازداشت شده را بعد از اخذ اعتراف، به دار آویخته است.