افزایش نگران کننده آمار تعداد دانشآموزانی که ترک تحصیل میکنند؛ نزدیک به یک میلیون دانشآموز سال گذشته ترک تحصیل کردهاند!
انقلاب اسلامی در هجرت: کودکان و جوانان در هر کشور از سرمایه های آینده ساز می باشند، از این روست که توجه به رشد و بالندگی آنها از اولویت ها است. در این راستا،فراهم کردن امکانات و فضای مناسب برای تحصیل و سواد آموزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از سوی دیگر فقر، نا هنجاریهای اجتماعی و فرهنگی از موانع عمده رشد و بالندگی نسل جوان و سوختن فرصت رشد است.
از جمله هدفهای عمده انقلاب ضد استبداد وابسته در ایران، رشد بر میزان عدالت اجتماعی با بهره گیری از استقلال و آزادی بود بنا بر این تحصیل رایگان و همگانی در دستور کار قرار گرفت.اما نظام فاسد پرور ولایت فقیه در پی کودتای ملاتاریا علیه انقلاب و حاکمیت مردم ،با نقض استقلال و آزادی، با گسترش فساد وفقر، فرصت رشد را از مردم ایران ستاند. نظام ولایت مطلقه فقیه با حیات ملی ایران در تضاد است.
روزنامه اطلاعات نوشت: طبق گزارش مرکز آمار، پارسال در مقطع ابتدایی بیش از ۱۷۵ هزار دانشآموز، در مقطع متوسطهی اول حدود ۱۹۸ هزار دانشآموز و در مقطع متوسطهی دوم نیز حدود ۵۵۷ هزار دانشآموز ترک تحصیل کردهاند.
به گزارش اطلاعات، طبق گزارش مرکز آمار، پارسال در مقطع ابتدایی بیش از ۱۷۵ هزار دانشآموز، در مقطع متوسطهی اول حدود ۱۹۸ هزار دانشآموز و در مقطع متوسطهی دوم نیز حدود ۵۵۷ هزار دانشآموز ترک تحصیل کردهاند.
این روزنامه سپس با طرح این سوال که ترک تحصیل در این مقاطع سنی، بیانگر چه واقعیاتی است؟ نوشت: آیا میتوان فرضیات ذیل را به عنوان علل این واقعه برشمرد؟: بیانگیزگی در تحصیل و روشننبودن آیندهی پس از آن؛ بهگونهای که تحصیل را از امری «معنیدار» به کنشی بیسرانجام جلوه دادهاست. فقر در محیط خانواده؛ به گونهای که ادامهی تحصیل مدرسهای از توان سبد خانوار بیرون افتادهاست. فراهمنبودن سختافزارهای آموزشی و دشواریهای حضور در مدرسه، اعمّ از سقف بالای سر و حداقلهای امکانات رفاهی، که در مقایسههای میان مدارسِ برخوردار و غیربرخوردار، دانشآموزان ضعیف را وامیدارد تا عطای مدرسه را به لقایش ببخشند.
منبع: روزنامه اطلاعات